پرسش و پاسخ نرم افزار مدیریت مراکز پزشکی آسان طب
در این صفحه سوالات رایج کاربران نرم افزار مدیریت مطب، کلینیک و درمانگاه آسان طب را همراه با پاسخ قرار می دهیم. برخی سوالات دیگر نیز توسط کاربران مطرح شده که مربوط به کلیه محصولات شرکت می باشد و آن دسته از سوالات در بخش پرسش و پاسخ سایت قرار گرفته اند. شما نیز در صورتی که سوالی دارید از بخش پشتیبانی برای کارشناسان ما ارسال نمائید تا در صورت عمومی بودن آن، در این صفحات قرار داده شوند.
پرسش و پاسخ نرم افزار
1- من چند ماهی است که از نرم افزار آسان طب استفاده می کنم. تعداد زیادی بیمار در قسمت بیماران ثبت کرده ام و حالا قصد دارم برای بیمارانی که امروز روز تولدشان است پیامک تبریک ارسال کنم. چگونه اینکار را انجام بدهم؟
– قبل از هر چیز باید توجه داشته باشید که تنظیمات سامانه پیام کوتاه درست اعمال شده باشد. برای ارسال پیامک تبریک تولد ابتدا باید لیست بیمارانی را که امروز، روز تولد ایشان است را آماده کنیدو سپس برای ایشان پیامک تبریک ارسال نمائید. برای این منظور وارد قسمت بیماران شوید. از قسمت نوار ابزار بالای لیست بیماران، بر روی گزینه “جستجو” کلیک کنید. در پنجره جستجو، گزینه “بیمارانی که امروز، روز تولدشان است” را تیک زده و بر روی گزینه “جستجو” کلیک نمائید. بدین ترتیب فقط لیست بیمارانی را مشاهده می کنید که امروز روز تولدشان است. حالا کافی است از نوار ابزار بالای لیست بیماران، بر روی گزینه “SMS” کلیک کنید و متن مورد نظر را تایپ کرده و ارسال نمائید.
2- چطور از لیست کلیه کارهایی که برای بیمار خاص، از اولین مراجعه تا به امروز انجام داده ام گزارش تهیه نمایم؟
– از دو طریق میتوانید اینکار را انجام دهید:
1- ابتدا بیمار مورد نظر را از لیست بیماران انتخاب نمائید (وارد لیست بیماران شده و بر روی نام بیمار کلیک کنید). از نوار ابزار بالای لیست بیماران، بر روی گزینه “جزئیات” کلیک کرده و در پنجره باز شده بر روی سربرگ “پذیرش” کلیک نمائید. در سربرگ مورد نظر میتوانید محدوده زمانی را انتخاب کرده و بر روی گزینه “جستجو” کلیک نمائید. بدین ترتیب لیست پذیرش ها و یا خدماتی را که برای بیمار انجام داده اید را میتوانید مشاهده کرده و توسط گزینه “چاپ” در زیر لیست، از آن گزارش تهیه نمائید.
2- از منوی پرونده، بر روی گزینه “لیست پذیرش بیماران” کلیک کنید تا وارد پنجره لیست پذیرش باز شود. از نوار ابزار بالای لیست بر روی گزینه “جستجو” کلیک کرده و در پنجره جستجو، کد بیمار را در قسمت مورد نظر وارد نمائید. محدوده تاریخ را مشخص کرده و بر روی گزینه “جستجو” کلیک نمائید. بدین ترتیب لیست آن دسته از پذیرش هایی که برای بیمار خاص انجام شده را مشاهده خواهید نمود و توسط گزینه چاپ موجود در نوار ابزار بالای لیست، از این اطلاعات گزارش تهیه نمائید.
3- چطور میتونم پذیرش های انجام شده توسط پزشک خاص، کاربر خاص یا پذیرش های مربوط به بیمه خاص را مشاهده کنم و از آن گزارش تهیه کنم؟
– از منوی پرونده، بر روی گزینه “لیست پذیرش بیماران” کلیک کنید تا وارد پنجره لیست پذیرش باز شود. از نوار ابزار بالای لیست بر روی گزینه “جستجو” کلیک کرده و در پنجره جستجو، قسمت های مورد نظر را با توجه به گزارش درخواستی تکمیل کرده و بر روی گزینه “جستجو” کلیک نمائید. بدین ترتیب لیست آن دسته از پذیرش هایی را مشاهده می کنید که توسط شما محدود شده. مثلا” در صورتی که کد پزشک را در قسمت جستجو وارد نمائید، سیستم فقط پذیرش هایی را نمایش میدهد که توسط آن پزشک انجام شده است و یا شرط های دیگر مثل: دستیار، معرف، علت مراجعه، نوع بیمه، نوع پذیرش، وضعیت پرونده و …
4- درصد سهم پزشک و دستیار چگونه محاسبه می شود؟
– هنگام تعریف پزشک و دستیار در قسمت پزشکان و دستیاران، می توانید تعیین کنید سهم پزشک یا دستیار موردنظر از خدمات ارائه شده در مرکز چند درصد هزینه باشد.
5- میخواهم هر روز در ساعت معین و بطور خودکار، توسط سامانه پیام کوتاه، گزارش کارکرد هر پزشک برای موبایل ایشان ارسال شود. چطور اینکار را انجام دهم؟
– ابتدا چک کنید تنظیمات سامانه پیام کوتاه صحیح اعمال شده باشد. سپس چک کنید موبایل پزشکان در قسمت تعریف اطلاعات پزشکان ثبت شده باشد. از منوی “سایر” وارد قسمت تنظیمات پذیرش شده و در سربرگ “پیامک برای پزشکان”، گزینه “ارسال پیامک گزارش کارکرد روزانه سیستم پذیرش..” را تیک زده و در کادر مقابل آن، ساعت مورد نظر را وارد نمائید. در قسمت پایئن تر مشخص کنید چه فیلد هایی برای هر پزشک ارسال گردد: بعنوان مثال: گزینه تعداد پرونده، مشخص میکند یک پزشک چند پذیرش انجام داده است و … در پایان بر روی گزینه “OK” در پائین پنجره تنظیمات پذیرش کلیک کنید تا تنظیمات فوق اعمال گردد.
6- میخواهم برای بیمارانی که فردا وقت ملاقات دارند پیامک یادآوری ارسال نمایم. چگونه اینکار را انجام دهم؟
– ابتدا باید توجه داشته باشید، مشخصات بیماران مورد نظر در سیستم وقت دهی ثبت شده باشند. سپس از منوی “پرونده” بر روی گزینه “ارسال پیامک یادآوری اوقات” کلیک منید. در پنجره باز شده بر روی گزینه “فردا” کلیک کرده و از گزینه های زیر آن، گزینه “بیماران” را تیک بزنید. بر روی گزینه “ایجاد لیست” در سمت چپ صفحه کلیک نموده و سپس بر روی گزینه “ارسال” در پایئین صفحه کلیک نمائید. بدین ترتیب متن یادآوری برای بیماران بطور خودکار ایجاد شده و برای ایشان ارسال می گردد.
7- میخواهم چند خدمت را در یک قبض، برای ارائه به بیمار ثبت کنم (مانند فاکتور). چگونه اینکار را انجام بدهم؟
– همانطور که می دانید در حالت پیشفرض، جهت سهولت و سرعت بالا در صدور قبض توسط نرم افزار، در فرم پذیرش تنها یک خدمت قابل انتخاب است. این به این دلیل است که در تنظیمات نرم افزار، فرم پذیرش بر روی حالت ساده قرار داده شده است. برای تغییر به حالت حرفه ای و نمایش گزینه ها و امکانات بیشتر در فرم پذیرش، از منوی “سایر” وارد قسمت “تنظیمات پذیرش” شده و پس از کلیک کردن بر روی سر برگ “فرم پذیرش”، حالت فرم پذیرش را بر روی “حرفه ای” قرار داده و بر روی گزینه “تایید” در پائین پنجره تنظیمات پذیرش کلیک کنید. بدین ترتیب فرم پذیرش پیشرفته تر شده و امکان انتخاب چند خدمت نیز وجود دارد.
8- یکی از بیماران از خدمت درخواستی منصرف شده و قصد دارد وجه پرداختی خود را دریافت کند. آیا راهی هست بدون حذف پذیرش، عمل فوق را در سیستم ثبت نمائیم؟
– بله. از منوی “پرونده” وارد قسمت “لیست پذیرش بیماران” شده و پذیرش انجام شده مورد نظر را انتخاب نمائید و از نوار ابزار بالای لیست، بر روی گزینه “استرداد” کلیک نمائید. بدین ترتیب سند مورد نظر حذف نمی گردد. اما عملیات مالی آن صفر می گردد.
9- درمانگاه ما، طوری است که نیازی به تشکیل پرونده بیمار نیست، فقط میخواهیم سریعا” قبض صادر گردد. چکار باید کرد؟
– یک بیمار تحت عنوان “مراجعه متفرقه” در لیست بیماران ثبت کرده و کد آن را در “تنظیمات پذیرش” و در بخش “اطلاعات پیشفرض” وارد نمائید. برای این منظور از منوی “سایر” وارد قسمت “تنظیمات پذیرش” شده و کد بیمار “مراجعه متفرقه” را در قسمت “اطلاعات پیش فرض” وارد نموده و بر روی گزینه “تایید” در پایین پنجره تنظیمات پذیرش کلیک نمائید. بدین ترتیب پس از ایجاد پذیرش جدید، قسمت بیمار بصورت خودکار با عبارت مراجعه متفرقه تکمیل می گردد و فقط کافی است خدمت مورد نظر را انتخاب کرده و قبض صادر نمائید.
نکته: در صورتی که خدمت ثابت است (مثل ویزیت). میتوانید کد خدمت را در تنظیمات پذیرش آن را ثبت کرده و دیگر هنگام پذیرش نیازی به انتخاب خدمت نداشته باشید. بدین ترتیب میتوانید در کمتر 2 ثانیه برای بیماران مراجعه کننده قبض صادر نمائید.