خرید نرم افزار تماس بگیرید 021-91091955
تماس با عارف رایانه

تنظیمات فایروال (Firewall) برای رایانه سرور

اگر قصد دارید از نرم افزار های عارف رایانه به صورت تحت شبکه استفاده نمائید، لازم است با فایروال (Firewall) و عملکرد آن آشنا شوید. در این مقاله، که با زبانی ساده تهیه شده است، سعی بر این داشته ایم در کوتاه ترین زمان، آنچه که در مورد تنظیمات فایروال ضروری است را به اطلاع شما برسانیم.

فایروال در ویندوز

فایروال (Firewall) چیست؟

فایروال یا Firewall که در زبان فارسی به آن “دیواره آتش” گفته می شود، برنامه ای در ویندوز است که از نفوذ و دسترسی غیر مجاز سایرین به رایانه شما جلوگیری می کند. این برنامه با کنترل و ایجاد محدودیت در درگاه های رایانه، دسترسی به رایانه شما را برای سایر رایانه ها می بندد. (اگر چه  مشخصات بسیاری می توان از فایر وال ارائه نمود اما فعلاً در همین حد کافی است و در صورت اطلاعات بیشتر می توانید در اینترنت جستجو کنید)

فایروال در ویندوز

چرا باید تنظیمات فایروال را بدانیم؟

دانستن تنظیمات فایروال باعث می شود که بتوانیم با کمی تغییرات در آن، اجازه بدهیم سایر رایانه ها به اطلاعات رایانه جاری دسترسی داشته باشد. پس این را باید دانست که اگر نرم افزار را بر روی رایانه سرور نصب نموده اید و سایر رایانه ها را به این رایانه متصل کرده اید، به طور پیش فرض، فایر وال اجازه دسترسی به اطلاعات نرم افزار از طریق سایر رایانه ها را محدود می کند. با انجام کمی تغییر که در ادامه به آن اشاره می کنیم، می توانید به راحتی این محدودیت را بر طرف کنید.

چگونه محدودیت فایر وال را بر طرف کنیم؟

اولین روش که راحت ترین نیز محسوب می گردد، خاموش کردن یا غیر فعال کردن فایر وال می باشد. برای خاموش کردن فایر وال، باید به بخش تنظیمات فایر وال که در قسمت کنترل پنل ویندوز قرار دارد رفته و حالت خاموش/روشن بودن فایر وال را بر روی حالت خاموش قرار دهید. در قسمت زیر با توجه به نوع ویندوز که بر روی رایانه سرور نصب نموده اید می توانید مراحل آغاز تا پایان این کار را به صورت تصویری دنبال کنید: 

غیر فعال کردن فایروال در ویندوز xp

غیر فعال کردن فایروال در ویندوز 7

.روش دوم تعریف کردن پورت های مربوط به سرویس اس کیو ال سرور، در تنظیمات فایر وال می باشد. در اینجا اتصال به بانک اطلاعاتی اس کیو ال سرور از سایر رایانه ها مد نظر ماست و برای این منظور می بایست پورت های 1433 و 1434 را در تنظیمات فایر وال وارد نمائید تا این دو پورت جهت دسترسی سایر رایانه ها باز گردد. (روش دوم برای مدیران آی تی یا کارشناسان شبکه که به مسائل مربوط به فایروال آشنا هستند پیشنها می گردد).

نکته مهم!

در صورتی که بر روی ویندوز رایانه اصلی، آنتی ویروس نصب نموده اید، لازم است بدانید معمولاً ویندوز پس از نصب آنتی ویروس، به جای استفاده از  فایر وال خود، از فایر وال مربوط به آنتی ویروس استفاده می کند. پس شما باید این نکته را در نظر داشته باشید که یا آنتی ویروس را غیر فعال کنید و یا به تنظیمات فایر وال مربوط به آنتی ویروس رفته و پورت های ذکر شده را در آن قسمت تعریف کنید.

‫0/5 ‫(0 نظر)
دکمه بازگشت به بالا